U kunt hier uw gegevens en afspraak inplannen, deze wordt dan na ontvangst door ons zo snel mogelijk bevestigd.

voorwaarden
Voorwaarden en huisregels bij mijn Massagepraktijk Sushila Ontspanning massage gelden een aantal huisregels en voorwaarden. ik verzoek u om deze door te nemen voor uw bezoek om eventuele verwarring te voorkomen.
– Bij uw eerste bezoek aan Sushila ontspanning massage zal ik een aantal vragen stellen over uw gezondheid en levensstijl.
– Bij Sushila ontspanning massage is het eerste intake gesprek en kopje thee gratis .
– Voor uw massage moet u aangeven of u bepaalde allergieën heeft. – Indien u onder behandeling bent van een arts, specialist en /of therapeut dan dient u vooraf met deze te overleggen of u gemasseerd mag worden.
– Sushila ontspanning massage zal de toegang weigeren indien blijkt dat u onder invloed bent van verdovende middelen.
– Sushila ontspanning massage is niet aansprakelijk voor eventuele schade en /of letsel als gevolg van het achterhouden van medische informatie zoals lichamelijke aandoeningen, geestelijke aandoeningen, zwangerschap, blessures en /of medicijngebruik.
– In verband met de hygiëne maakt massagepraktijk Sushila ontspanning massage gebruik van eigen handdoeken die na elke behandeling gewassen worden.
– Tijdens de massage dient u uw onderbroek aan te houden.
– Een eventuele BH dient losgemaakt te worden op de massagetafel, zorg er dus voor dat de sluiting van de BH op de rug zit. – Er is geen kleedruimte aanwezig.
– Sushila ontspanning massage geeft geen erotische massages, eventuele oneerbiedige  voorstellen en/ of opmerkingen worden dan ook niet op prijs gesteld. Indien dit toch gebeurt zal de massage direct worden stopgezet en dient u massagepraktijk meteen te verlaten. In dit geval heeft u geen recht op teruggave van de massagekosten.
– Indien u tot 24 uur voor aanvang uw afspraak annuleert zullen er geen kosten in rekening gebracht worden, hierna zullen de koste voor de behandeling alsnog in rekening gebracht worden.
– U dient op tijd te komen voor afspraak indien u te laat komt gaat dit ten kosten van uw behandeltijd.
– Uw  mobiele telefoon dient tijdens de behandeling uitgeschakeld te zijn.

  Sushila ontspanning massage
  0637476151
  Leeuwerik 22
  1606 CC - Venhuizen
  Kvk nummer - 91337380
  Btw nummer - NL004885748B90
  sushilamassage23@gmail.com