Over mij

Mijn naam is Pooja Waghmare, en ik ben een massagetherapeut.

Mijn massagepraktijk is gevestigd in Venhuizen, Noord-Holland. Ik ben gediplomeerd als masseuse.

Je bent niet zomaar op mijn website terechtgekomen. Je ervaart al een tijdje klachten, maar gunt jezelf geen tijd om te herstellen. Stress, emotionele klachten en vermoeidheid leiden helaas steeds vaker tot een burn-out. Jij bent degene die nu verandering kan brengen; niemand anders zal het voor je doen.

Laat mij je helpen om meer rust en balans in je leven te vinden, dichter bij jezelf te komen en weer te leren ontspannen. Jij bent het waard!

Een massage is een heerlijke manier om zowel lichaam als geest volledig te laten ontspannen en te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Het heeft heilzame effecten, zowel fysiek als psychisch. Of je nu klachten hebt zoals spierpijn, rugpijn, vastzittende schouders, spanning, of gewoon wilt ontspannen; bij Sushila Ontspanning Massage ben je aan het juiste adres.

Het grootste deel van mijn behandelingen bestaat hieruit, maar je kunt ook bij mij terecht voor pure ontspanning. De massages die ik geef zijn een combinatie van alles wat ik tijdens mijn opleiding heb geleerd en worden aangepast aan jouw wensen en eventuele klachten.

 

Sushila ontspanning massage
0637476151
Leeuwerik 22
1606 CC - Venhuizen